Ut och tälta med familjen

okt 19, 2022

Betalt samarbete

Vi funderade på att hitta på något med barnen i helgen och vi kom fram till att åka och tälta. Hela familjen tycker om att vara ute i naturen och barnen älskar att bada så får bli en tripp till en sjö som ligger i utkanten av staden vi bor i.

Jag gick ut i garaget för att kolla igenom all campingutrustning så den är hel och insåg att vi har ett helt nytt tält att inviga. Hade faktiskt glömt att min svärmor gav mig ett familjetält från GetCamping när jag fyllde år. Jag hade berättat att jag ville slippa bära på två tält samt kunna sova hela familjen i ett och samma tält så svärmor hade lagt det på minne och köpt ett som vi får plats i allihopa.

En sak som jag och äldsta barnet kan vara lite känsliga emot är att sova när det är för ljust i tältet men tältet jag fick hade många fönster men dessa var tydligen tonade om jag läste rätt i instruktionerna. Så det ska bli spännande och se hur ljust det faktiskt blir i tältet när solen stiger upp. I värsta fall får det bli tidiga morgnar för mig och honom.

Så i helgen får det bli att inviga presenten och se hur det är. Ska bli skönt att bara behöva montera och sätta ihop ett tält. Hoppas ni också får en trevlig helg!

Fler inlägg från Kapten Lindström