Ska lära mig att ta fina bilder!

nov 25, 2022

Betalt samarbete

Som ni vet älskar jag naturen och spenderar gärna tid ute i skogarna. Jag tycker det ger en fridfull känsla och jag mår alltid så bra när jag får spendera en dag utomhus. Så ofta jag kan väljer jag ut en plats i Sverige och antingen enbart tältar eller också vandrar på olika vandringsleder och stigar. Ofta får jag med mig någon i familjen och det skapar ett mysigt sätt att umgås.

För ett tag sedan slog det mig att detta är stunder och minnen som vill föreviga så vi köpte oss en systemkamera som är anpassad för att kunna ta med på den typen av äventyr. Problemet är bara att jag insåg efter ett tag hur många funktioner en sådan kamera har. Jag har lyckats med att ta hyfsade bilder men skulle vilja bli bättre på det och kunna nyttja hela kamerans kapacitet. Så jag letade efter en fotokurs och hittade en på Fridhems folkhögskola. Så jag kommer gå deras fotokurs som är cirka ett halvår och bland annat lära mig att använda min nya kamera. Känns himla spännande att få lära sig nya saker och se hur deras folkhögskola är.

Vill ni se deras utbud och om någon kurs kan vara intressant att läsa? Läs mer om Fridhems folkhögskola på deras hemsida. där har det all information du behöver.

Fler inlägg från Kapten Lindström