Kan man ha tjejkompisar som man?

jun 30, 2022

Självklart är mitt uppenbara svar! Jag har själv många tjejkompisar och kan säga att det finns många fördelar med detta. Eftersom jag anser mig själv vara en ganska modern man så tycker jag det är skönt att kunna ha ett större känslomässigt utbyte ibland, eller som vissa kanske säger: ”Att få prata ut”. Upplever att det är helt hopplöst att prata med majoriteten av mina manliga kompisar som riktiga saker, de tycker inte att man som man ska dela med sig av för mycket. Man håller detaljer för sig själv, man berättar om saker svepande. Med tjejkompisar är det helt annorlunda, här får man prata om detaljer och utveckla mer om vad och hur man känner kring saker. En av de bästa sakerna är att man även får en tjejs perspektiv på saker, mycket som man helt missar som man i flera olika situationer.

Fler inlägg från Kapten Lindström