Hållbara segeldukar – för alla tillfällen!

okt 28, 2022

Betalt samarbete

Segeldukar är både snyggt och tilltalande estetiskt men fungerar samtidigt som ett väderskydd och kan skydda din uteplats när du ska vara ute och grilla, slippa undan solen eller regnet när du sitter på uteplatsen. Andra användningsområden för segeldukar är för olika typer av event för att skydda eventuell utrustning eller personer från att bli blöta, få solen på sig allt för mycket och även skydda från blåsten. En segelduk gör dig säker i alla situationer helt enkelt och det finns som sagt många estetiskt tilltalande segeldukar.

Vad är en segelduk egentligen?

Man kan förklara det som ett funktionellt tak som är gjort i material som liknar segel från segelbåtar. Man kan montera segeldukar med väggar eller stolpar och det finns en mängd olika designs på dessa. I och med att hållbara segeldukar både skyddar mot sol och regn är det perfekt att ha på uteplatsen eller andra utomhus-event.

Hållbara segeldukar passar för alla tillfällen

Vi kan inte trycka på det nog mycket men det är verkligen så att segeldukar passar till det mesta. Många förskolor idag sätter upp segeltak eller segeldukar för att barnen ska kunna komma undan för mycket sol eller regn. Restauranger har oftast segeldukar för att skydda sina gäster från dessa väderförhållanden också. Många villaägare införskaffar sig segeldukar numera också, det är väldigt trendigt och ser väldigt lyxigt ut på en uteplats.

 

Fler inlägg från Kapten Lindström