GP Batteries – Batteriexperter med miljö & kvalitetsfokus

okt 14, 2022

Betalt samarbete

GP Batteries är en komplett leverantör av batterier och har varit batteriexperter sedan 1964. Med deras långa erfarenhet har de blivit bland de världsledande och mest framgångsrika när det kommer till olika batterilösningar. De erbjuder ett väldigt brett sortiment och ligger i framkant när det kommer till att hänga med i branschen med laddningsbara batterier och miljötänk. GP Batteries ligger även i framkant när det kommer till olika typer av bärbara laddare för teknik som laddas via USB.

Uppladdningsbara batterier, powerbanks, ficklampor och mycket mer

När det kommer till utbud av olika sorters batterier så kan du med säkerhet hitta det du söker hos GP Batteries. Uppladdningsbara batterier är något som har blivit väldigt populär på senare tid. Engångsbatterier byts mer och mer ut mot mer miljövänliga och hållbara laddningsbara batterier. Du värnar inte bara om miljön när du väljer laddningsbart utan du sparar även pengar och tid på att åka och köpa nya batterier så fort de laddat ur. Uppladdningsbara batterier är även starka, hållbara och håller hög kvalité. Till de laddningbara batterierna finns givetvis uppladdningsbara batteriladdare. Det finns både laddningsbara aaa batterier för allmänt vardagsbruk och uppladdningsbara batteriladdare till aaa batterier men även pro batterier som är mer utvecklade för professionellt hanterande. Behöver du batterier till kamerablixten så hittar du det här också.

Billaddare, adaptrar och andra kablar och laddare är något de erbjuder i sitt sortiment också. Trådlösa laddplattor är något av det senaste som är ett väldigt smidigt sätt att ladda din tekniska enhet på idag. Många är också på resande fot idag och har inte alltid tillgång till att ladda med en väggladdare eller liknande och då är powerbanks ett utmärkt val att ha med sig för att aldrig ladda ur. GP Batteries powerbanks är testade för att tåla mycket och är väldigt slitstarka och hållbara.

Ficklampor och pannlampor för belysning när du är ute på äventyr, mekar i garaget eller går/ springer en runda på kvällskvisten hanterar givetvis också laddbara batterier som är mycket hållbara.

Hållbart miljöarbete

GP Batteries jobbar för att vara bäst på milö. Med hållbar produktion för att minska avfall är en av deras största fokusområden. Ambitionen är att ha noll avfall till soptippen. De söker också ständigt efter att använda sig av återanvändingsbart material i sina batteri-produkter och även förpackningarna. De försöker göra allt när det kommer till miljön. Du kan läsa mer om deras gröna arbete på deras hemsida.

Fler inlägg från Kapten Lindström

Så lyckas du med ditt trappräcke

Så lyckas du med ditt trappräcke

Hej alla trappbyggare! Är du precis som jag i dina bästa år och älskar att pyssla med renovering hemma? Då har du...